top of page

Bruidsbloemen in Rotterdam bestellen op basis van uw wensen

Voor de mooiste dag van uw leven, wilt u ook de mooiste bloemenaankleding. Voor het bestellen van bruidsbloemen in Rotterdam en omgeving gaan onze bloemstylisten op basis van uw wensen graag aan de slag. Van bruidsboeketten, bruidsmeisjesboeketjes, corsages, altaar- of ceremoniestukken, tafelstukken, stoeldecoraties, taart aankleding van bloemen, haarversiering, autoarrangement, trapdecoratie tot een te gekke fotowand vol met bloemen: alles is mogelijk en bespreekbaar. Het is belangrijk dat op de mooiste dag van uw leven de bloemen helemaal naar uw wens zijn. Wilt u bijvoorbeeld een prieel op uw bruiloft? Deze kan helemaal gestyled worden naar uw wensen. Wij zijn nieuwsgierig naar uw ideeën! Bekijk onze Instagram om alvast inspiratie op te doen voor bruidsbloemen.

Maak kennis met EVW Freelance

Maak kennis

,,Ik ben Esther van Wijngaarden, en als 'vakidioot' verliefd op het bloemenvak.''

Arrangementen van EVW Freelance

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen. 

Wij kunnen jou voorzien van 

veel en prachtig bloemwerk!

Advies van EVW Freelance

Advies 

Wij geven gepast advies

op maakt, maak een afspraak 

om kennis met ons te maken.

Bruidsbloemen in Rotterdam en andere bloemenitems

In omgeving Rotterdam worden bruidsbloemen door ons samengesteld met oog voor details en perfectie. EVW staat voor kwaliteit en diversiteit in alles wat wij maken. Voor een bruiloft kunnen wij niet alleen bruidsbloemen verzorgen maar ook haarversiering. Dit is een trend die wij steeds vaker terug zien komen. Het is ook echt een toevoeging voor de bruid of bruidsmeiden. Wij vinden het fantastisch om te maken en te werken met de mooiste materialen uit de natuur. Zo kunnen wij een mooi verfijnd ontwerp voor u maken. Vanuit onze vestiging in Sliedrecht worden bloemen dus niet alleen voor boeketten gebruikt. Geef bijvoorbeeld een nieuwe dimensie aan uw aankleding met bloemen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

71cc8767-b13a-4fd8-8ff1-9d3c00b535a4.jpg

Bloemen in Rotterdam laten samenstellen en andere bloemdecoratie

Wilt u bruidsbloemen in Rotterdam laten samenstellen? Wij vinden het belangrijk om eerst met het bruidspaar in gesprek te gaan. Op basis van het gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Van een frame/experimenteel bruidsboeket tot een bol van rozen: wij kunnen het allemaal voor u maken. Zo laten wij al uw bloemwensen uitkomen! Dit is de reden waarom wij ook zijn gestart met een abonnement bloemen. Daarmee krijgt u iedere periode een vers boeket bloemen thuisgestuurd die door ons is samengesteld. Benieuwd geworden? Vul het contactformulier in en wij proberen binnen 24 uur een terugkoppeling te geven.

bottom of page