top of page

Verse bloemen in Sliedrecht

Bent u op zoek naar verse bloemen in Sliedrecht? Wij zijn een bloemstylist met liefde voor bloemen en passie voor bloemstyling.
Bij ons vindt u veel bloemcreaties en arrangementen met een unieke touche.
Wij streven naar perfectie en unieke bloemstukken met een bruis aan creativiteit. Het creëren van bloemstukken en mensen daarmee betoveren is wat ons blij maakt.
Ook draagt ieder bloemwerk haar eigen unieke boodschap bij zich.
Als u weg kijkt van het bloemstuk en er even later weer naar kijkt willen we dat u elke keer weer een nieuw detail ziet. En als dit bij u een emotie opwekt, dan kan dit van blij naar heel emotioneel gaan.
Wist u bijvoorbeeld dat er ook een bepaalde symboliek verborgen zit achter de roos? De hartvormige blaadjes staan voor liefde en vertrouwen. Vooral rode rozen zijn onlosmakelijk verbonden met de liefde maar iedere kleur heeft weer een eigen betekenis.
Welke boodschap wilt u overbrengen? Of bent u op zoek naar bruidsbloemen in Rotterdam? Laat het ons weten in een mail en wij gaan voor u aan de slag!

Maak kennis met EVW Freelance

Maak kennis

,,Ik ben Esther van Wijngaarden, en als 'vakidioot' verliefd op het bloemenvak.''

Arrangementen van EVW Freelance

Diensten

Bekijk al onze diensten. 

Wij kunnen jou voorzien van 

veel en prachtig bloemwerk!

Advies van EVW Freelance

Advies 

Wij geven gepast advies

op maakt, maak een afspraak 

om kennis met ons te maken.

Bloemen in Sliedrecht voor het afscheid

Van een dierbare afscheid moeten nemen is altijd verdrietig en brengt veel emotie mee.
Door een laatste groet te geven met bloemwerk kunt u er toch een mooie afscheid maken.
Vanuit onze vestiging in Sliedrecht worden de bloemen die in jouw wensen zijn tot een rouwarrangement gecreëerd.

Wij vinden dat het afscheid een waardig afscheid verdient. Daarom maken wij de mooiste en meest exclusieve bloemarrangementen.
Welke wensen heeft u? Dit gaan we bespreken in een persoonlijk gesprek. Ook kijken we wat er voor u nodig is om de uitvaart zo mooi en dierbaar mogelijk te maken.
Wij staan voor u klaar met prachtige creaties: van een rouwboeket tot een compleet aangeklede zaal.
Voor elk afscheid kunnen wij uw wensen vervullen.

Bent u voor een afscheid op zoek naar bloemen in Sliedrecht en omgeving? Vul het contactformulier in en maak een afspraak of vraag een offerte aan.

226a6c9a-8e85-40d5-98cd-570475cfd3f9.jpg

Bloemarrangementen in Sliedrecht voor styling

Mist u iets in uw interieur of bent u toe aan een nieuw ontwerp? Vanuit onze vestiging in Sliedrecht worden bloemen ook regelmatig gebruikt voor het verzorgen van versiering of styling. Voor een nieuw ontwerp komen wij graag op locatie langs voor een persoonlijk gesprek zodat wij voor u een passend arrangement kunnen ontwerpen. Met een moodboard krijgt u al snel een idee hoe het gaat worden omdat wij weten wat de nieuwste trends zijn. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw ontwerp aansluit op uw wensen. Wilt u graag met regelmaat een verse bos bloemen op tafel hebben staan, bekijk dan eens ons abonnement bloemen!

bottom of page