top of page

Abonnement bloemen met verschillende kleurcombinaties

Wilt u graag verzekerd zijn van een verse bos bloemen op tafel? Onze boeketten staat bekend om de vele details en mooie kleurencombinaties. Iedere keer denken we tot in detail na hoe we een nieuw boeket samenstellen. Vanuit onze vestiging in Sliedrecht worden bloemen samengesteld tot prachtige boeketten die u thuis bezorgd krijgt met een abonnement bloemen. We willen niet gewoon een gevuld vaasje bij u op tafel zetten maar iets waar onze eigen creativiteit in verpakt zit. Iedere keer hebben de boeketten weer een nieuwe boodschap omdat iedere bloem weer haar eigen unieke betekenis met zich mee brengt. Wist u dat de pioenroos symbool staat voor liefde en geluk? Dit heeft iedereen nodig in het leven! Dat is de reden waarom wij graag met deze bloem werken. Natuurlijk beperken onze boeketten zich niet alleen tot dit type bloem want wij worden blij van alles met kleur! Laat uzelf betoveren door prachtige boeketten door een abonnement bloemen te bestellen.

Maak kennis met EVW Freelance

Maak kennis

,,Ik ben Esther van Wijngaarden, en als 'vakidioot' verliefd op het bloemenvak.''

Arrangementen van EVW Freelance

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen. 

Wij kunnen jou voorzien van 

veel en prachtig bloemwerk!

Advies van EVW Freelance

Advies 

Wij geven gepast advies

op maakt, maak een afspraak 

om kennis met ons te maken.

Abonnement bloemen voor boeketten die passen bij ieder interieur

Met een abonnement bloemen krijgt u iedere periode een nieuwe dosis vrolijkheid in huis! De gerbera is een bloem die we in de zomer graag in het boeket verwerken. Ook tussen grotere bloemen om haar heen houdt ze gezellig stand. Haar frisse kleur en speelse vorm passen bij ieder interieur en iedere gebeurtenis, dus met gerbera’s zit je altijd goed. Deze bloem zult u dus ook met regelmaat voorbij zien komen in de boeketten die wij ontwerpen voor het abonnement bloemen. Bij het samenstellen houden we er rekening mee dat de boeketten passen bij ieder interieur. Wilt u graag een boeket laten samenstellen op basis van uw wensen? Ook dat is zeker mogelijk. Mail naar estherbloem@outlook.com of bel naar 0650697305.

20b254dc-9da2-43d4-b9c1-2d06338b2357.jpg

Bloemenabonnement en arrangementen

Naast dat u bij ons een abonnement bloemen kunt bestellen maken wij ook veel bloemarrangementen en moswanden in opdracht. Wilt u uw werkomgeving vergroenen? Het toepassen van een moswand in de werkomgeving zorgt voor een gevoel van ontspanning bij uw medewerkers en bezoekers. Moswanden zorgen voor een sterke groenbeleving, verbeteren de klankverspreiding en gaan jarenlang mee zonder dat u veel onderhoud hoeft te plegen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u specifieke wensen voor het bestellen van bruidsbloemen in Rotterdam? Vul het contactformulier in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen! 

bottom of page